Over ons

Sponsoring

Both BoerenZorg wordt gesteund door gemeente, provincie en Europese Unie. Europa investeert in zijn platteland met het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Bedrijven en particulieren ondersteunen onze activiteiten ook. Meer weten hierover?

Ons verhaal

 

Op een echte boerderij, samen op een praktische wijze aan de slag. Dat is waar Both BoerenZorg voor staat. Op de boerderij is voor iedereen een passende uitdaging te vinden.

 

Uitdaging en verantwoordelijkheid geven wij onze deelnemers, op de boerderij ook wel hulpboeren genoemd, de motivatie om zich te ontwikkelen in hun vaardigheden. Voor de deelnemers bieden wij positieve waardering, structuur, duidelijkheid en rust. De open communicatie staat in onze begeleiding voorop.

 

De ruimte en de onvoorwaardelijke liefde van de dieren biedt de hulpboer rust, warmte en liefde. Wij bieden vanaf september 1998 zorg op maat. Door deze jarenlange ervaring kijken wij naar de mogelijkheden voor de deelnemers op de boerderij, ongeacht de beperking of zorgvraag. Both BoerenZorg is door de jaren heen ontwikkeld tot een manier van werken die gebaseerd is op onze visie. Met elkaar zorgen wij voor boerderij, mens, plant en dier.

Een professionele zorgverlener

Onze medewerkers zijn MBO, HBO en universitair gediplomeerd en jaarlijks wordt onze kennis op peil gehouden door scholing en diverse cursussen.

Een aantal van onze medewerkers zijn SKJ- geregistreerd. Daarnaast beschikt ons team over een orthopedagoog en werken wij nauw samen met een psychologiepraktijk.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en nagenoeg alle medewerkers zijn BHV opgeleid.

 

Wij werken volgens het keurmerk 'Kwaliteit laat je zien' van de Federatie Landbouw en Zorg.

 

Ons team

Certificeringen en partners

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland

Echte boerderij